Samen. Visie.

Bij Kleurkracht komen de mens, vertrouwen en talent samen in een sociale onderneming.

De mens

Want Kleurkracht is niet zomaar een kadowinkel, printshop of theeproducent. Bij Kleurkracht werken mensen met een verstandelijke of psychische beperking met ondersteuning van Triade. Er wordt gewerkt met aandacht en trots. Voor het materiaal, de contacten met de klanten, de ambacht, of gewoon, omdat ze het leuk vinden. Het zijn dus niet zomaar producten die je in de winkel koopt. Het zijn producten met een verhaal erachter.

Talent

We laten onze medewerkers hier meer doen dan het doorbrengen van hun dag. Bij Kleurkracht ontwikkelen ze zich, ontdekken ze hun talent en nemen actief deel aan de maatschappij. We laten hun talent en ontwikkeling samen gaan met hun werk. De ene keer is dat het verkopen van een mooie poster, de andere keer is dat het inpakken van thee voor onze winkel.

Vertrouwen

Door de ervaringen die ze bij ons opdoen en de waardering die ze krijgen, groeit hun zelfvertrouwen. Ze groeien in hun kijk op de wereld, hun ontwikkeling en in de omgang met elkaar. Het geeft vertrouwen in elkaar. En dat niet alleen. We zijn ook een betrouwbare partner op het gebied van samenwerking. We nemen onze verantwoordelijkheid en we zijn aanspreekbaar op onze resultaten. We komen onze afspraken na binnen de samen gestelde normen. Zoals bijvoorbeeld bij de verkoop van onze producten.

Wat we doen

We verkopen onze eigen thee, ambachtelijke kaarsen en bijzondere kralen, houten letters en lekkere zeep. Maar ook leuke accessoires. Zoals bijvoorbeeld spaarpotten, kandelaars, windlichten, mooie theepotten, bekers en theeglazen, etc.

We zien u graag bij KleurKracht!