Thee

Een onvergetelijk lekker kopje thee

Dat kunt u van ons aannemen

Kleurkracht selecteert regelmatig passende en varierende theesoorten. Daarbij hebben we een bewuste keuze gemaakt voor biologische thee. De thee kopen we in bij maatschappelijk verantwoorde en milieubewuste leveranciers. Het verpakken van de thee gebeurt op onze eigen locatie waar mensen met een beperking met veel passie en enthousiasme werken aan dit product. Zij doen dit onder begeleiding van de medewerkers van Triade.

Voor ieder wat wils

Van losse theezakjes tot losse thee en zelfs theebloemen. Op de theekaart staan nu 21 soorten thee. Groene thee, zwarte thee, witte thee, kruidenthee, rooibosthee en speciale theesoorten zoals Pu Erh. Ze hebben typische namen gekregen die doen denken aan de herkomst van KleurKracht: Pionier, Poldergenot, Zeebodem en Flevo Thee. Maar ook voor speciale gelegenheden zijn diverse theesoorten samengesteld: het Fruitmandje, de LevensThee of de VisiThee. Wil je een speciale thee voor de seizoenen, probeer dan eens de Gurewind Thee of de Bloemen Thee. Met het ruime assortiment is er altijd wel een thee naar uw smaak.

Bekijk hier de volledige theekaart.

Zakelijke markt

Natuurlijk ook verkrijgbaar voor bedrijven! Met bijvoorbeeld het eigen logo of een eigen bijpassende theenaam. Neem contact met ons op voor meer informatie.