Specials en kerstpakketten

U vraagt, wij draaien!

Producten op maat koopt u bij Kleurkracht

Bent u op zoek naar een origineel cadeau of product, dan kunt u bij ons terecht. Op aanvraag kunnen wij met uw persoonlijke wensen binnen onze ateliers kijken naar de uitvoering van uw wens tot het resultaat van een uniek en persoonlijk product. Lijkt het u wat, zo'n uniek kado op maat? Kom gerust langs en vraag naar de mogelijkheden!

Uw eigen thee

Zo kunt u bijvoorbeeld onze thee met uw eigen label laten maken. We gaan dan uit van ons eigen ontwerp, met tekst naar uw wens. Een beetje van ons, en een beetje van uzelf! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bedrijfsthee

Kleurkracht selecteert regelmatig passende en varierende theesoorten. Daarbij hebben we een bewust keuze gemaakt voor biologische thee. De thee kopen we in bij maatschappelijk verantwoorde en milieubewuste leveranciers. Deze thee is in grootverbruik ook leverbaar voor de zakelijke markt.

Meer informatie? Vraag onze zakelijke theefolder aan.

Relatiegeschenken en kerstpakketten

Ook voor relatiegeschenken en kerstpakketten kunt u bij ons terecht. Want wat is er mooier dan het geven van een maatschappelijk verantwoord cadeau aan uw (zakelijke) relatie? Een geschenk met een persoonlijk verhaal.

Voor ieder budget
Rondom de feestdagen bieden wij voor ieder budget mooie geschenken. Los of in pakketvorm. Er zijn talloze mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.