Print

Papier en drukken centraal

Onze printservice is veelomvattend

Printwerk in kleur of zwart/wit van 1 stuks tot grotere aantallen met veel opties voor papier kwaliteiten. Boekjes maken, mailing of computerwerk onze medewerkers draaien er hun hand niet voor om. Super leuk want dit biedt volop ontwikkelingsmogelijkheden. 

Dit kunnen wij voor u betekenen

Kopieer- en printwerk: Alle afdrukken worden standaard op wit 80 grams papier gemaakt. Daarnaast is er een keuze uit diverse kleuren en kwaliteit papier.

Verwerking print: inbinden, lamineren, boekjes maken, archiefvernietiging en mailings verzorgen.

Verenigingen en bedrijfsleven: of het nu het verenigngsblad of de periodieke uitgave is bij Kleurkracht kunnen we dit voor u verzorgen. Ook de verwerking van halfproducten is mogelijk. Graag gaan we met u in gesprek om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.

Bedrukken: textiel kunnen we heel mooi voorzien van verschillende vormen van bedrukking.

Diversen: Leuke producten om weg te geven. En dat met uw eigen 'touch'. Een ansichtkaart met uw eigen afbeelding. Die ene leuke foto waar u zo trots op bent op uw jaarlijkse kerstkaart of die leuke kalender met uw eigen teksten en afbeeldingen. Er is zoveel mogelijk. Staat uw eigen idee er niet bij, schroom niet om KleurKracht Print advies te vragen. Wellicht kunnen wij dit voor u maken.

Contact

Neem contact met ons op via kleurkrachtprint@triadevitree.nl of kleurkrachtprint (0527) 63 51 20 voor meer informatie.